Morsdag

VÅRT POPULÄRA BUFFÉBORD GÖR COMEBACK!Den 31a maj är det Mors Dag och för att fira detta tycker vi på Umai att det är dags att öppna vår buffé igen! Ni är många som har hört av er med detta önskemål och vi är lika glada som ni är. 🥰

Vi kommer servera maki, så som Draken, Crazy Crunch och nigiri, som lax, avokado och friterade räkor. Sist men inte minst, även varmrätter som t.ex Yakiniku entrecôte samt smarriga sidorätter som minivårrullar och Crispy Pork. Vår dessert kommer fantastiska skånskan att stå för, så tro oss; det här vill ni inte missa.

Här har du ett annat alternativ Vi kommer duka upp ett härligt julbord med smaker från Asiens alla hörn - allt från Asiatiska favoriter till vår egen fusion där öst möter väst.

Julbuffé + All-you-can-eat

Med en kombination av vår populära all-you-can-eat tapasbuffé, våra klassiska kundfavoriter och nya, spännande smaker hoppas vi sätta Halmstad i julstämning.  Självklart ingår även förrättsbuffé, kaffebord och smaskiga efterrätter från Skånskan!

Avbokningspolicy

Vänligen meddela eventuell specialkost/allergier vid bokning.
Avbokning sker senast 24h i förväg.
Önskas faktura ska fakturaunderlag mailas till info@umaisushi.se minst en vecka i förväg.
Drop in sker i mån av plats.

I år går bokningarna genom The Fork som sparar dina kortuppgifter för att kunna dra av depositionsavgiften vid uteblivet besök. Det dras alltså ingenting från ditt konto förrän du antingen betalar fullt belopp på plats i restaurangen, eller depositionsavgiften som dras om man inte avbokar minst 24 timmar i förväg.

Julbordsbuffé

5 - 7 Dec
11 - 14 Dec
18 - 21 Dec

ons - tor

kl 17.30 - 22.30
535kr / pers

*195 kr / barn (upp till 13 år)

**köket stänger 21

Boka Bord

fre - lör

kl 17.30 - sent
595kr / pers

*195 kr / barn (upp till 13 år)

**köket stänger 21

Boka Bord

Buffé + all-you-can-eat

Med en kombination av vår populära all-you-can-eat tapasbuffé, våra klassiska kundfavoriter och nya, spännande smaker hoppas vi sätta Halmstad i julstämning.

Meny

Förrätter och efterrätter

Självklart ingår även förrättsbuffé, kaffebord och smaskiga efterrätter från Skånskan!

Drinkmeny

Detta året har våra talangfulla bartenders skapat en drinkmeny som även den är en kombination av klassiker och innovation.

Boka Bord

All-you-can-eat meny